diumenge, 31 de gener del 2010

"UN PAÍS AL DESERT" DE FRANCISCO COLLADO

VAL MÉS TARD...

Us faig aplegar aquesta informació, que ja fa un temps hauria d'estar al bloc, espere que la llegiu amb atenció i si us interessa, teniu tota la informació necessària per aconseguir-lo.
Molta sort Francesc!






"UN PAÍS AL DESERT" DE FRANCISCO COLLADO


Un país al desert, de Francisco Collado
Per a entendre el conflicte sahrauí

Un país al desert


Zag, un xiquet sahrauí, és acollit per la família de Miquel per passar un parell de mesos a sa casa. Durant eixe temps Zag es troba un món amb un paisatge i uns costums completament diferents a la seua vida al desert. Però seran principalment Miquel i els seus amics, qui descobriran la realitat sobre el poble sahrauí: un poble dividit, part del qual està sotmès a una terrible invasió militar i part arraconat a la hammada, la zona més àrida del desert, on sobreviuen en camps de refugiats gràcies a una minsa ajuda internacional. Veuran també com han anat passant els anys i la situació dels sahrauís s’ha fet cada vegada més desesperant a causa de la hipocresia que alguns anomenen diplomàcia.



Francisco Collado Cerveró va estudiar Història però treballa com a bibliotecari des de fa un fum d’anys. Ha publicat un llibre sobre la història del moviment okupa a la ciutat de València. Un dels motius per presentar aquesta nova publicació és donar visibilitat i alertar els més joves de la nostra societat de les injustícies envers un poble oblidat i castigat com el sahrauí.


A la web de Sendra, la distribuïdora, el podeu demanar per a que vos el porten a la llibreria valenciana més propera o bé comprar-lo amb targeta. Clica ací.


Dades del llibre:
ISBN: 978-84-9904-012-7 - Preu: 7 EUR
13 x 19 cm · 144 pàgs
Col·lecció Claus per a entendre el món
Edat orientativa: A partir de 12 anys.



Edicions del Bullent
c/Taronja, 16 · 46210 Picanya
tel. 961 590 883 · fax 961 590 845
info@bullent.net
www.bullent.net

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada