diumenge, 31 de gener del 2010

CELEBREM EL DIA DE LA PAU







Aquesta setmana passada, hem treballat en l'escola "El dia escolar de la Pau i la No Violència". Hem fet diverses activitats en totes les classes, des de les d'Infantil, als més majors: preparació de cançons, fitxes, xarrades, treballs amb persones que han treballat per la Pau, activitats de plàstica, tallers...
Marc, monitor de KIRIOS, ens va fer un taller al voltant de la Pau i la NO Violència. Amb els retalls de notícies dels diaris, vàrem reflexionar sobre la necessitat de que cadascú de nosaltres, treballàrem cada dia per aconseguir la Pau , des de el nostre entorn més proper, als llocs més allunyats. Va resultar molt participatiu i profitós. Entre tots completàrem un mural, explicant les notícies que havíem buscat i per quina raó.
El divendres, baixàrem tota l'escola al pati a les 12 i allí penjàrem la nostra coloma, feta amb manetes de paper retallades i pegades sobre una coloma. Tots junts cantàrem la cançó de Gertrudis IMAGINA. Els alumnes d'Infantil també cantaren una cançoneta que ens va agradar molt"El món seria més feliç".
L'AMPA de la nostra escola, va recollir el dia 29 , dins de la Campanya "1 Euro solidari" d'Escola
Valenciana" les aportacions de tots, que com sabeu enguany, aniran a ajudar al poble d'Haití.





Després de tota una setmana preparant i celebrant el dia de la Pau i la no Violència, el divendres, baixàrem tota l'escola al pati a les 12 i allí penjàrem la nostra coloma, feta amb manetes de paper retallades i pegades sobre una coloma. Tots junts cantàrem la cançó de Gertrudis IMAGINA. Els alumnes d'Infantil també cantaren una cançoneta que ens va agradar molt"El món seria més feliç".
I així donàrem per acabades les celebracions d'aquesta setmana, però no les de tots els díes. Cada dia hem de lluitar per la Pau .


I així donàrem per acabades les celebracions d'aquesta setmana, però no les de tots els díes. Cada dia hem de lluitar per la Pau .












Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada