dijous, 18 de març del 2010



El passat dia 12 de març celebràrem a l'escola la Festa de Falles.
Des de fa un bon temps alumnes i monitors-es del menjador han treballat per aconseguir plantar la nostra falla dedicada enguany a D. Enric Valor i a les seues rondalles.
Igualment han preparat els vestits de fallers i falleres. Vertaderes obres d'art en paper que han costat un gran esforç, però que han valgut la pena ja que semblaven de veritat, amb tots els detalls i variats dibuixos i colors.
Totes les classes hem anat eixint en desfilada al pati de l'escola al ritme de la música i mentrestant pares i mares desvanits i sense parar de fer fotos. A continuació els fallers i falleres majors de cada classe, han explotat la "Globotà" feta amb un munt de globus que ha resultat molt semblant a la de la Plaça de l'Ajuntament ( o almenys a nosaltres ens ho paregut).
A l'hora de la cremà ,la falla no volia cremar-se i els mestres "incendiaris" s'han hagut d'esforçar. Quan ja estava ben encesa, han caigut unes gotes que quasi fan innecessari el treball del nostres "bombers".. i poc a poc s'ha anat consumint.
I després...a berenar! una bona xocolata feta per Rubén el nostre cuiner.
Per acabar, tots a jugar i còrrer fins que arriba l'hora de recollir i gaudir d'uns díes de festa que cadascú aprofitarà com més li agrade.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada